SMILE, IT'S FUN!

PERSONAL COACHING

PERSONAL TRAINING

Bij ons staat jouw welzijn op de eerste plaats, onze toegewijde coach biedt persoonlijke begeleiding die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. 

Waar jij je het meest op je gemak voelt, daar zijn wij. Of het nu bij jou thuis is of in onze PT-studio. Geen gedoe, gewoon sporten in alle gemak en eenvoud. 

Klaar voor een fitnesservaring die verder gaat dan de gewone training? 

SMALL GROUP TRAINING

Wil je de persoonlijke touch van een personal coach ervaren, maar geeft sporten in groep jou een extra boost?

Onze small group trainingen gaan van start vanaf drie enthousiaste deelnemers. Maar geen zorgen, de persoonlijke begeleiding die je gewend bent, blijft behouden. De coach is er om jou individueel te ondersteunen en te begeleiden, terwijl de groepsdynamiek zorgt voor een motiverende omgeving waarin iedereen wordt gestimuleerd om zijn of haar doelen te bereiken. 

GROEPSLESSEN

Stap uit je comfortzone en neem deel aan de grensverleggende groepslessen bij Milestone Coaching!

We hebben elke groepsles doordacht ontworpen met één doel voor ogen: jou de perfecte mix van variatie en uitdaging bieden. Hier gaat het niet alleen om de workout, het gaat erom dat elke deelnemer de kans krijgt om zijn of haar eigen grenzen te ontdekken én te verleggen.

BEWEGINGSSCHEMA'S

Zin om zelfstandig aan de slag te gaan in jouw favoriete fitnessomgeving, maar wil je toch de zekerheid van een goed doordacht plan?

Milestone Coaching heeft dé oplossing voor jou met onze doelgerichte en wetenschappelijk onderbouwde bewegingsschema's.

Of je nu jouw conditie wil verbeteren, spieren wil opbouwen of gewicht wil verliezen, ons bewegingsschema is jouw gids op weg naar succes. Elke stap is doordacht en afgestemd op jouw persoonlijke ambities.

VOEDINGSADVIES

Gezondheid begint op jouw bord. 

Bij ons gaat voedingsadvies verder dan enkel diëten. Het gaat om het creëren van een gebalanceerde relatie met voeding, zodat je niet alleen jouw doelen behaalt, maar de nieuwe eetgewoontes ook volhoudt. 

We bekijken samen tijdens de online adviesmomenten wat past bij jouw levensstijl en hoe je kan genieten van een voedzaam en voldaan eetpatroon.

HEALTHSCAN

Ontvang gedetailleerde inzichten met de healthscan van Milestone Coaching!

Deze geavanceerde scan is ontworpen om jou nauwkeurige en gedetailleerde inzichten te verschaffen over jouw algehele welzijn.

De verkregen data wordt niet zomaar weergegeven, het wordt vakkundig samengevoegd tot een uitgebreid gezondheidsrapport. Dit rapport is jouw persoonlijke kompas, met heldere grafieken en analyses die inzicht geven in jouw huidige gezondheidstoestand

Benieuwd naar wat jouw data te vertellen heeft?  

HEALTH COACHING

Onze gediplomeerde gezondheidscoach staat klaar om jou te begeleiden door de uitdagingen van het leven. Of het nu gaat om stress, burn-out, life coaching, persoonlijke groei of voedingsgerelateerde vraagstukken, wij bieden een persoonlijke aanpak die past bij jouw unieke behoeften.

De gezondheidscoaching van Milestone Coaching is een unieke en holistische benadering van welzijn. We helpen je niet alleen bij het overwinnen van uitdagingen, maar creëren samen een plan voor een gezonder en gebalanceerder leven.



BEWEGEN OP VERWIJZING

Als BOV-coach in de regio Lede/Erpe-Mere ben ik jouw gids naar een vernieuwde levensstijl

Mijn missie? Jou motiveren en ondersteunen op weg naar een gezonder en actiever leven. In mijn begeleiding staat één persoon centraal: jij! Samen stemmen we het traject af op jouw specifieke behoeften en doelen.

Laten we de handen in elkaar slaan en samen een beweegplan op maat creëren. Hier draait alles om jouw tempo en jouw doelen. Resultaat? Een actiever leven en een beter gevoel in je eigen lichaam. 

Met een doorverwijsbrief van bijvoorbeeld jouw huisarts, kan je deelnemen aan het bewegen op verwijzing-programma. Heb je reeds een doorverwijsbrief op zak? Neem dan contact op met mij via onderstaande knop. 


JE REIS START HIER - SEE YOU SOON!

Neem vandaag nog contact op met Milestone Coaching en ontdek hoe we samen jouw doelen kunnen verwezenlijken.